Gelato z arašídového másla

30.6.2016
Kategorie

Suroviny

  • 190 ml
    plnotučného mléka
  • 190 ml
    smetany (min. 31%)
  • 150 g
    arašídového másla
  • 65 g
    třtinového cukru
  • 3
    žloutky

Postup

  1. V hrnci na mírném plameni zahřejeme mléko a smetanu.

  2. Žloutky s cukrem vyšleháme do pěny a přidáme do hrnce.

  3. Mícháme do zhoustnutí a zahřátí na 75 °C po dobu 2 minut.

  4. Do míchací nádoby dáme arašídové máslo, přilijeme směs z hrnce a rozmixujeme dohladka.

  5. Vychlazenou směs nalijeme do výrobníku a uzmrzlinujeme.

Recenze

Žádná recenze.

Napište první recenzi na recept: “Gelato z arašídového másla”

*

Souhlasím